ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ- ΕΛΠΙΔΑ 0-3 (06-25, 11-25, 18-25)

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τρίτη φάση του  πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΠΕΣΘ η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη επικράτησε εκτός έδρας με  0-3 (6-25, 11-25, 18-25) των Μακεδόνων Αξιού , σε έναν αγώνα που ήταν μονόλογος για τις φιλοξενούμενες εξαιτίας και της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας.

Οι κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παρκέ και έδειξαν ότι δεν θα  είχαν πρόβλημα κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού. Η ευκολία με την οποία κατέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων το πρώτο σετ (6-25) έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό Γιώργο Χρυσομαλλίδη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια και να ξεκουράσει κάποιες αθλήτριες από τη βασική ομάδα, που το είχαν ανάγκη εξαιτίας και των πολλαπλών υποχρεώσεων του συλλόγου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγωνιστική ετοιμότητα των κοριτσιών πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο καθώς έχουν να φέρουν εις  πέρας τρεις στόχους. Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας , το πρωτάθλημα των νεανίδων, και το πρωτάθλημα των κορασίδων όπου καλούνται να υπερασπιστούν τον Πανελλήνιο τίτλο του 2012.

Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι με τους Μακεδονές Αξιού και τα τρία σετ κύλησαν πανομοιότυπα με την Ελπίδα να κατακτά και τα τρία σετ πολύ εύκολα και να φθάνει στο ροζ φύλλο αγώνα. Μια νίκη που μετράει διπλά αν αναλογιστούμε ότι η αποστολή της γυναικείας  ομάδας που απαρτίζεται από τις ίδιες παίκτριες επέστρεψε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από το νικηφόρο παιχνίδι των γυναικών στα Γρεβενά  και το πρωί της Κυριακής αγωνίστηκαν στα Κύμινα ενώ σήμερα Δευτέρα ο μαραθώνιος συνεχίζεται με το παιχνίδι των νεανίδων κόντρα στον Άρη στο γήπεδο Πεταλίδης.

Οι υπεύθυνοι της Ελπίδας Αμπελοκήπων θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ.Πόντικα αλλά και την προπονήτρια κ.Γαλατά που διευκόλυναν την ομάδα μας με την αλλαγή διεξαγωγής του αγώνα.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (Γαλατά Γκαμπριέλα): Γιαννακού , Τσολάκη , Παπαδοπούλου, Σταμάτη, Ιατρούδη, Ρίσκου, Τσάρα Στ, Τσάρα Ε, Καρκαδάκη, Δημητρακάκη, Ντούλια, Τσελέπη

 

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης Γιώργος ): Νώτη, Κούτουλα, Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Πανταζή, Καλαντάτζε, Γιαννούλη, Ντουμάνη, Μπιλιούρη, Κατζικά, Δάκου