Σίφουνας η Ελπίδα

 

Βότσης- Ελπίς 0-3 (25-15, 25-21, 25-13)

 

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ομάδα νεανίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων που παραμένει αήττητη μετά και την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη πέρασε νικηφόρα μέσα από το γυμναστήριο του Βότση επικρατώντας της Ναύαρχου εύκολα με 3-0 (25-15, 25-21, 25-13), και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης. Με εξαιρετικό σερβίς η Ελπίδα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή της γηπεδούχου ομάδας που δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις. Η Ελπίδα μπήκε από την αρχή του αγώνα αποφασισμένη και με φαρμακερά σερβίς, καλή ανάπτυξη και αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της κατακτώντας το πρώτο σετ 25-15. Μεγαλύτερη μάχη έγινε στο δεύτερο σετ με τον Ναύαρχο Βότση να προσπαθεί να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά ψύχραιμες και αποφασιστικές οι αθλήτριες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη έκαναν το 2-0 (25-21). Πολύ πιο εύκολα κύλησε το τρίτο σετ με τις νεάνιδες της Ελπίδας να έχουν πιάσει απίστευτο ρυθμό και να καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες το σετ και το ματς.

Απομένει να διεξαχθεί η 5η αγωνιστική για να βγουν οι τρεις ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος με την Ελπίδα Αμπελοκήπων φυσικά να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

 

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Δέμπη, Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Καραματσούκα, Καλαντάτζε, Ιακωβίδου, Φωτιάδου, Μπολέτου Μ, Μπιλιούρη, Δρακουλίδου , Χατζηελευθερίου