BAD HABIT

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

*Bad Habit, Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη, Βρείτε το Bad Habit στο Facebook


Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως σταθερή φιλοδοξία την παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές του, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία! Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 24.500 μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και έχουν γίνει καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Σήμερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία, 1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76
Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

 

ARCUS REAL ESTATE

 

Για άλλη μια χρονιά, η Arcus Real Estate θα παρέχει την στήριξή της στον σύλλογό μας, συμβάλλοντας ως Χορηγός στην προσπάθεια των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά!

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 88, Νεάπολη | Κων/νου Καραμανλή 71 & Ψαρών | Ερμού 75, Κέντρο | Ι. Τσαλουχίδη 54, Καλαμαριά

Τηλ.: 2310 621070, 6955 936348

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

 

Το MaLila Coffee αποτελεί ιδιοκτησία τριών κοριτσιών που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού: Οι αδερφές Μαρία, Αγγελίνα και Στάθια Μυρίδου, ως συνιδιοκτήτριες αλλά και ως αθλήτριες με τη δική τους πορεία στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των αθλητών-αθλητριών και των ομάδων. Το MaLila Coffee βρίσκεται στους Αμπελόκηπους και ξεχωρίζει για την αισθητική και για την ποιότητά του!

Διεύθυνση: Ελευθερίας 55, Αμπελόκηποι
Τηλ.: 231 325 2742
Instagram: @malila.coffee
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083122311601

 

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και έχει να επιδείξει αξιόλογη κατασκευαστική δραστηριότητα κατ' αρχάς στον χώρο των απορροφήσεων και εν συνεχεία στον τομέα του βιομηχανικού εξαερισμού και κλιματισμού.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς της είναι η μελέτη, η κατασκευή, η τοποθέτηση και η εμπορία υψηλής ποιότητας προϊόντων που καλύπτουν τους παρακάτω τομείς: Σιλό, κυκλώνες, απορροφήσεις, απορροφητήρες, καμπίνες βαφής, οικολογικά συστήματα, συγκροτήματα φίλτρων, σακκόφιλτρα, απορροφητικοί πάγκοι, αεροφράκτες, αερολέβητες, χοάνες, σφυκτήρες, φίλτρα αέρος, φίλτρα οροφής ελαίου, cartridges, καπέλα, βαλβίδες αέρος, ανεμιστήρες, αεραγωγοί, εξαρτήματα.

Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 83, Ιωνία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 781422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικτυακός τόπος: https://aerodynamiki.gr/
Ηλεκτρονικό κατάστημα: https://www.aerodin.gr/

 

 

AUTOCONTROL ΚΤΕΟ

Το AutoControl KTEO ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 και από τότε παρέχει τις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων αδιάλειπτα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα οδηγό. Η τέλεια τεχνική κατάρτιση των ελεγκτών του ΙΚΤΕΟ σε συνδυασμό με τα όργανα μέτρησης τελευταίας τεχνολογίας εγγυούνται το αποτέλεσμα των ελέγχων. Εμπιστευτείτε μας για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας. Καλύπτουμε το σύνολο των ελέγχων για ... Επιβατικά ΙΧ,Μοτοσυκλέτες, Φορτηγά, Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Ανάριθμα, Υγραεριοκίνηση και ADR-ATP.

Πληροφορίες

Προέκταση Ολυμπιάδος

Εύοσμος - Θεσσαλονίκη

2310 686668

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



Το εστιατόριο - πατσατζίδικο «Πάντερμος», που πρόσφατα έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και φημίζεται για τον πατσά που παρασκευάζει, ετοιμάζει καθημερινά μαγειρευτά φαγητά με τα καλύτερα υλικά και με σπιτική φροντίδα, στοιχεία που την έχουν καθιερώσει σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

«Η ΠΑΝΤΕΡΜΟΣ»
Διεύθυνση:
 Γρ. Κολωνιάρη 75
Τηλ. επικοινωνίας - Delivery: 2310 725838, 2310 720024, 6980 731151

 


ΚΥΑΝΑ

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής.

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Θεωρώντας ότι η κομμωτική τέχνη αποτελεί μέσο έκφρασης συναισθημάτων και πεποιθήσεων και προσπαθώντας να την αναγάγει σε καλλιτεχνική δημιουργία, η ΚΥΑΝΑ έχει θέσει ως στόχο και έχει καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη της παραπάνω φιλοδοξίας.

Με βλέμμα στραμμένο στους συνεργάτες κομμωτές και κομμώτριες και μετά από ενδελεχή έρευνα, η ΚΥΑΝΑ δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Έκθεση

KYANA CENTER

Μ. Μπότσαρη 118

Θεσσαλονίκη

T. +30.2310.905080

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 



ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ & ΣΙΑ Ο.Ε
www.clamps.gr

Η εταιρία ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Μ & ΣΙΑ Ο.Ε. ασχολείται από το 1975, με την παραγωγή μεταλλικών συνδέσμων και πλαστικών ταπών. Επίσης παρέχει ευρεία γκάμα έτοιμων μεταλλικών κατασκευών, όπως υπόστεγα αυτοκινήτων και άλλων χρήσεων, σε επαγγελματικούς χώρους ή μη. Με ιδιαίτερη επιτυχία, την τελευταία δεκαετία, αναπτύσσεται και στην παραγωγή βάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει πολυάριθμα έργα, πανελλαδικά. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

 

AKTI TORONI HOTEL
www.aktitoroni-hotel.gr

Το ξενοδοχείο Akti Toroni βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού Τορώνη στη Σιθωνία Χαλκιδικής και ανήκει στην κατηγορία των τετράστερων ξενοδοχείων. Έχει θέα μπροστά στη θάλασσα και απαρτίζεται από 13 νεόκτιστες, πολυτελείς σουίτες και 26 ανακαινισμένα στούντιο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με μοντέρνα αρχιτεκτονική και στοιχεία λιτής πολυτέλειας, αναπτύσσονται σε ένα διώροφο συγκρότημα που έχει λάβει οικολογικό σήμα ποιότητας (ecolabel). Διατίθεται ιδιωτική παραλία με beach bar, εστιατόριο à la carte με ελληνική δημιουργική κουζίνα – bar και snack bar, εξωτερική πισίνα με jacuzzi και ιδιόκτητο parking. Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν εξοπλισμένο γυμναστήριο, εγκαταστάσεις spa και υπηρεσίες καλλωπισμού, καθώς και παιδότοπο.

 

ΦΑΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

 

 

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΛΕΙΤΣΙΟΣ


ΤΕΚΙ ΓΑΛΟΝΗΣ

 

ΑΦΡΟΣ ΟΥΖΟΤΑΒΕΡΝΑ

 

 

 

 

 

Α.Ε.Λ.Ι.Α.

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί του με την ΑΕΛΙΑ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Ελπίδα θα φορά το logo της οργάνωσης στην επίσημη εμφάνισή της, ενώ οι αθλήτριές της θα συμμετάσχουν σε δράσεις της. Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) αποτελείται από εθελοντές, γυναίκες και άντρες, που είτε έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, είτε όχι, αντιλαμβάνονται την ανάγκη στήριξης αυτού του αγώνα, και με ότι μέσα διαθέτουν, συμβάλλουν στην πραγμάτωση των στόχων του συλλόγου.Η ΑΕΛΙΑ δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κοινού και την προαγωγή του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.aelia.org.gr.