25-07-2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας μας Γεώργιο Γεωργιάδη. Προσωπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον κ.Γεωργιάδη να αποχωρήσει από το σύλλογο μας.

 

Το Δ.Σ του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Γιώργο Γεωργιάδη για την εξαιρετική συνεργασία, την προσφορά του στο σύλλογο και τις πολλές χαρές που μας πρόσφερε με πιο σημαντικές την κατάκτηση του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία αλλά και την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος των κορασίδων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και εάν κάνει και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

 

Νέος προπονητής κορασίδων -νεανίδων- γυναικών αναλαμβάνει ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης που πέρυσι διατέλεσε δεύτερος προπονητής στην ανδρική ομάδα της Νίκης Αιγινίου που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης είναι ένας πολλά υποσχόμενος προπονητής και θα βοηθήσει τις ομάδες μας να έχουν μια αξιόλογη παρουσία σε όλες τις κατηγορίες.