ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

Κορίτσια από χρυσάφι


 yw-elpis07

 

«SKY is the limit».. με αυτό το σύνθημα η Ελπίδα Αμπελοκήπων έφθασε στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μέσα στο κατάμεστο γήπεδο των Τρικάλων. Ψυχωμένες και έτοιμες να πάρουν τον τίτλο και έχοντας τη συμπαράσταση των γονιών τους και των φίλων τους,   οι αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων αντιμετώπισαν με απίστευτη σοβαρότητα και πειθαρχία όλα τα παιχνίδια και έφθασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Με τρεις νίκες στο ενεργητικό της σε ισάριθμα παιχνίδια  η Ελπίδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους τους Αμπελόκηπους.

 Μετά τον Ηρακλή Κηφισιάς, τον Παναθηναϊκό η Ελπίδα νίκησε στο μεγάλο τελικό με 3-0 τον μαχητικό Ασκληπιό και γιόρτασε για πρώτη φορά στην Ιστορία της τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομα της στη χρυσή βίβλο των πρωταθλητών.

korasides-13-trikala-f4 3

Το τι ακολούθησε μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν περιγράφεται με τις παίκτριες, τον προπονητή και τη διοίκηση να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί το επιστέγασμα και την καλύτερη ανταμοιβή της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και των θυσιών και προσπαθειών των  κοριτσιών που υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη κρέμασαν στο λαιμό τους το χρυσό μετάλλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελπίδα Αμπελοκήπων τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, έσπασε ακόμα ένα  ρεκόρ έχοντας εκπροσώπηση σε όλα τις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ. Όπως αποδείχτηκε και το βράδυ της Κυριακής οι άνθρωποι της Ελπίδας που λειτουργούν με απίστευτο επαγγελματισμό αλλά και με μεγάλο μεράκι για αυτό που κάνουν  μπορούν να κοιτάζουν ακόμα ψηλότερα και σε πανελλήνιες διακρίσεις.  Εξάλλου η Ελπίδα έφθασε και πέρυσι μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου χάνοντας στον τελικό από τον Αίαντα Ευόσμου.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους….

yw-elpis12

 

trikala-elpida-136

yw-elpis08yw-elpis19korasides-13-trikala-f4 4

yw-elpis14yw-elpis15yw-elpis18