Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παγκορασίδες της Ελπίδας στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ16 της ΕΠΕΣΘ, που δεν κατάφεραν να επικρατήσουν στον τελικό του Final Four στη Μίκρα, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια και για τη 2η θέση που κέρδισαν πανάξια, πετυχαίνοντας το καλύτερο πλασάρισμα των τελευταίων ετών για τον σύλλογό μας στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Στον τελικό, οι αθλήτριές μας ηττήθηκαν από την Aκαδημία ΔΕΚΑ με 3-1 σετ (25-19, 24-26, 25-17, 25-17), αφού δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή παρότι βρήκαν τη δύναμη να ισοφαρίσουν προσωρινά σε 1-1 σετ με συγκλονιστικό τρόπο.

MVP του Final Four ψηφίστηκε η Δέσποινα Βλαχοπούλου της ΔΕΚΑ, η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμο, στη μνήμη του Ιωάννη Γκορτσίλα. Η MVP θα παραλάβει δώρο-επιταγή 100 ευρώ από το Volleyhouse.

Την απονομή του κυπέλλου στη ΔΕΚΑ έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος.

ΔΕΚΑ (Κυριακίδου): Βλαχοπούλου, Κανάκη, Γάλλου, Σολκίδου, Μωυσίδου, Κατσαμάκη, Τομπουλίδη (λ), Ελευθεριάδου, Μισαηλίδου Ν., Τσιόπλη, Γεροντίδου (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Καϊτετζίδου, Υφαντή, Χατζηιωάννου, Κωνσταντινίδου, Αρχοντή, Γκιάτα (λ), Κυρμανίδου, Δουλάκη (λ).