Με μία ξεχωριστή προσφορά από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμπελοκήπων, το οποίο στηρίζει σταθερά τους αθλητές και τις αθλήτριές μας ως Χορηγός του συλλόγου, ολοκληρώνεται η φετινή αγωνιστική και ακαδημαϊκή χρονιά:
Δέκα από τους μαθητές και μαθήτριες που αγωνίζονται στον ΑΣ Ελπίς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα χρήσιμο για το μέλλον τους Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και τους κλάδους επαγγελμάτων που πιθανότατα τους ταιριάζουν.

Το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού απευθύνεται σε μαθητές και έχει σκοπό την συλλογή δεδομένων μέσω στοχευμένων ερωτήσεων που αφορούν τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και δεξιότητες ενός ατόμου. Τα δεδομένα αυτά, αφού συλλεχθούν και υποστούν επεξεργασία, οδηγούν σε συμπεράσματα αναφορικά με την προσωπικότητα του υποψηφίου και τους κλάδους εργασίας που πιθανότατα του ταιριάζουν. Συνεπώς, μέσω συγκεκριμένων ερωτήσεων και των ανάλογων απαντήσεών τους, οι μαθητές αντιλαμβάνονται επαρκέστερα τόσο τη σημασία επιλογής του «κατάλληλου» επαγγέλματος, όσο και τις προοπτικές και διεξόδους που υπάρχουν στον επαγγελματικό στίβο.

Οι αθλητές-αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία θα έχουν στην συνέχεια τη δυνατότητα να συζητήσουν για τα ατομικά αποτελέσματά τους και τις προοπτικές τους, με την συμβολή ειδικού εκπαιδευτικού συμβούλου, ώστε να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον τους!

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Υπό τη διεύθυνση της Λίνας Μιρζογιάν, το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμπελοκήπων (Ελ. Βενιζέλου 76) δίνει στους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής μας τη δυνατότητα να έχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση κορυφαίου επιπέδου, στηρίζοντας παράλληλα τη νεολαία μέσα από τη χορηγική συνεργασία με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, τον μεγαλύτερο αθλητικό «πνεύμονα» των Αμπελοκήπων.

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76
Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/