Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Βάσιας Θεοδοσίου, η οποία προστίθεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών της προσεχούς σεζόν 2024-2025.

Η 19χρονη αθλήτρια, που αγωνίζεται σε θέση λίμπερο και έχει ύψος 1,64 μ., προέρχεται από τον Αίαντα Ευόσμου, στον οποίο ανήκε από το ξεκίνημα της αθλητικής διαδρομής της μέχρι σήμερα, για να φορέσει πλέον την πράσινη φανέλα της Ελπίδας!

Με αφορμή το νέο βήμα στην αθλητική πορεία της και την ένταξη στον σύλλογό μας, η Βάσια Θεοδοσίου τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα βρίσκομαι στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα, καθώς για πρώτη φορά δεν θα είμαι μέλος του Αίαντα στον οποίο βρισκόμουν από τις ακαδημίες. Σημαντικοί παράγοντες που οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση είναι σαφώς η καλή κατηγορία που βρίσκεται η ομάδα, οι πολύ φιλικοί άνθρωποι της διοίκησης και ο προπονητής, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά και δουλεύει πολύ με τις παίκτριές του. Εύχομαι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ομάδα μου!»

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές!