Την πράσινη φανέλα της Ελπίδας θα φοράνε και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Σίσσυ Κεραμιτσοπούλου και η Αγάπη Ρουμπάκη, συνεισφέροντας στην πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών 2024-2025!

Η 21χρονη Κεραμιτσοπούλου, που αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια, θα αποτελέσει μέλος της Ελπίδας για δεύτερη χρονιά, ενώ η επίσης 21χρονη Ρουμπάκη, η οποία παίζει σε θέση λίμπερο, θα βρίσκεται στον σύλλογό μας για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια φορά θα είμαι μέλος της Ελπίδας. Η χρόνια που πέρασε είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως μένοντας ενωμένες και συγκεντρωμένες καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Φέτος ξεκινάμε με νέους στόχους, νέες προσδοκίες και χαίρομαι που θα αποτελέσω μέρος αυτής της πορείας και θα βοηθήσω και εγώ από την μεριά μου την ομάδα να πετύχει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και φέτος και εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρονιά με υγεία και το σημαντικότερο χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε η Σίσσυ Κεραμιτσοπούλου.

Από την πλευρά της, η Αγάπη Ρουμπάκη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που και την τέταρτη φοιτητική - αγωνιστική χρονιά μου στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκομαι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία έχει γίνει δεύτερη οικογένειά μου. Ελπίζω και φέτος να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στους στόχους της Pre League, να δημιουργήσουμε όμορφες εμπειρίες και να προσφέρουμε στην ομάδα όλοι μαζί, όσα της αξίζουν. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη χαρές εντός και εκτός γηπέδου!»

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, πολλά χαμόγελα και αγωνιστικές επιτυχίες!