Ενόψει του Final 4 Κ18 Κοριτσιών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το τριήμερο 15-17 Απριλίου, οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΠΕΣΘ:

Τρύψια Αγγελική (προπονήτρια Άρη): «Την φετινή χρονιά η ομάδα μας αποτελείται από αρκετές παίκτριες που συμμετέχουν πρώτη φορά σε ένα Final 4. Είναι επιτυχία που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ αλλά ο σύλλογος έχει συνεχή παρουσία σε τέτοιες διοργανώσεις. Αφού ευχαριστήσω τα κορίτσια για την πορεία τους πιστεύω ότι και εδώ θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να απολαύσει ο κόσμος ένα τριήμερο από ωραίους αγώνες».

Κανελλοπούλου Τζένη (αρχηγός Άρη): «Χαίρομαι πάρα πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα συμμετέχουμε στο F4 ΕΠΕΣΘ. Ως η παλαιότερη αθλήτρια του Άρη, έχω συμμετάσχει σε δεκάδες τέτοιους αγώνες. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν φαβορί αλλά παίζει ρόλο σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες τις συγκεκριμένες ημέρες. Εμείς από τη πλευρά μας, είμαστε υποχρεωμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί αντιπροσωπεύουμε μια τεράστια ομάδα που λέγεται Άρης Θεσσαλονίκης. Εύχομαι σε όλες τις συναθλήτριες μου καλούς αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Παπαδημητρίου Κώστας (προπονητής): «Είμαστε χαρούμενοι που θα πάρουμε μέρος σε μία γιορτή του βόλεϊ όπως το Final Four. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια μεταξύ τεσσάρων ισχυρών ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να χαρούν τη συμμετοχή τους».

Παπαθανασίου Δήμητρα (αρχηγός): «Για μία ακόμη χρονιά η Ελπίδα συνεχίζει την παράδοση και συμμετέχει σε ένα Final Four. Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό και ελπίζω στο τέλος οι κόποι μας να δικαιωθούν και να πάρουμε αυτό που αξίζει. Οι τέσσερις ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα δούμε δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι επίσης να έχουμε ένα Final Four χωρίς τραυματισμούς».

Κιόση Ελένη (προπονήτρια ΔΕΚΑ): «Αρχικά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στο Final 4!Η Δέκα είναι μια ομάδα που δίνει όλη της την προσοχή στην εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών νεαρής ηλικίας, κάτι το οποίο φαίνεται από την αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων της! Πιστεύω ότι στο Final 4 θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια με όμορφο θέαμα που θα αναδείξουν το άθλημα από όλες τις ομάδες και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες! Εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία σε όλα τα κορίτσια».

Χατζηβρέττα Νάσια (αρχηγός ΔΕΚΑ): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που για δεύτερη χρονιά καταφέραμε να προκριθούμε στο Final4 κορασίδων. Με ομαδική  δουλειά, συνεχή αγώνα και ξεπερνώντας τραυματισμούς είμαστε έτοιμες να καταβάλουμε το 100% της προσπάθειάς μας διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλοι για έναν και ένας για όλους! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Τερζής Θάνος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Μετά την κατάκτηση του F4 K20 ,η ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει και στο F4 των κορασίδων, με πρωταρχικό στόχο πάντα την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ομάδες είναι δυνατές, σίγουρα σε αυτές τις ηλικίες παίζει ρόλο η συγκέντρωση, η αποφυγή των λαθών, και οι ατομικές ενέργειες στα κρίσιμα σημεία. Εύχομαι υγεία και σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό τριήμερο αγώνων».

Μπιτσακτσή Ειρήνη (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στη φάση του Final 4. Και οι τέσσερις ομάδες είναι εξίσου δυνατές οπότε και εμείς και ο κόσμος που θα είναι κοντά μας θα απολαύσει ωραίους αγώνες. Δουλέψαμε αρκετά ως ομάδα για να φτάσουμε ως εδώ και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επίσης εύχομαι στους αγώνες που θα διεξαχθούν να μην υπάρξουν τραυματισμοί και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».