Με το δεξί μπήκαν οι Κορασίδες της Ελπίδας στο νέο έτος και στη Γ' Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, παίρνοντας τη νίκη επί του Πειραματικού σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στο τάι μπρέικ (3-2).

Αν και είχαν μουδιασμένο ξεκίνημα και με το άγχος της 1ης αγωνιστικής να φαίνεται από τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού, οι "πράσινες" κατάφεραν να δείξουν τα ψυχικά αποθέματά τους. Με την αντίδρασή τους από τα μέσα του πρώτου σετ και μετά, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 μπόρεσαν να περάσουν μπροστά με 2-1 αλλά οι αθλήτριες του Πειραματικού έκαναν τη δική τους μεγάλη προσπάθεια και τελικά το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η ομάδα μας ήταν πιο ψύχραιμη και βγήκε νικήτρια έπειτα από μεγάλη μάχη. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των κοριτσιών μας!

Τα σετ: 3-2 (23-25, 25-10, 25-18, 23-25, 17-15).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Παπαδημητρίου): Παπαθανασίου, Κυρκοπούλου, Γκιζάρη, Καϊτετζίδου, Χαραλαμπίδου, Σεπέρα, Πασενίδου, Μποζαλατζή (λ), Μιχαηλίδου, Παράσχου, Πρασίνη, Γκιάτα (λ).

ΣΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ (Δράμπας): Μεϊμαρίδου (λ), Γιαννιού (λ), Τριανταφύλλου, Σκαμπαρδώνη, Κωστάρα, Τραϊκούδη, Κακλή, Φωτοπούλου, Παπαδοπούλου, Κυρανούδη, Σιώη, Ζιούλα, Γαζέα, Μαλλιώρα.