Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΤΕΚΙ - Μιχάλης Μ. Γαλόνης ΑΕ, η οποία ενισχύει για άλλη μια χρονιά την Ελπίδα Αμπελοκήπων ως Χορηγός του συλλόγου, πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Οι αθλήτριές μας, συνοδευόμενες από τον προπονητή Στέλιο Κουτουνίδη και τον Γενικό Γραμματέα του ΑΣ Ελπίς Άγγελο Ταλαμπίρη, έγιναν δεκτές από τον υπεύθυνο της εταιρείας Νίκο Γαλόνη, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και δέχθηκε τις ευχαριστίες των εκπροσώπων της Ελπίδας για την στήριξη της εταιρείας!

Η εταιρία “ΜΙΧΑΛΗΣ Μ.ΓΑΛΟΝΗΣ ΑΕ” λειτουργεί με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1980 στο χώρο της μετάδοσης κίνησης και μεταφοράς έχοντας πλέον κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο. Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικών ειδών μετάδοσης κίνησης και μεταφοράς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, την κατασκευή μεταφορικών ταινιών, ιμάντων και εξαρτημάτων, παρέχει λύσεις για κάθε ζήτημα μετάδοσης κίνησης μικρό ή μεγάλο ενώ με τα συνεργεία που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα επί τόπου τοποθέτησης-συγκόλλησης-επισκευής.