Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης Κωνσταντίνας Μιχαηλίδου από τον Περσέα, ενός ακόμη σπουδαίου ταλέντου που προστίθεται στο δυναμικό των ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων του συλλόγου. 

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε το 2008, έχει ύψος 1.79 και έμαθε βόλεϊ στην ομάδα του Περσέα. Κλήθηκε στο κλιμάκιο της ΕΠΕΣΘ και σε προπονήσεις της προεθνικής Παγκορασίδων, ενώ συμμετείχε και στο Διακλιμακιακό τουρνουά. Επίσης διακρίθηκε στο φετινό Final Four Κ17 με τον Περσέα. 

Σχετικά με τη μεταγραφή της η νεαρή ακραία δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περσέα, τον προπονητή Γιώργο Κοτόρτση και τις συναθλήτριες μου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην Ελπίδα, ξέρω οτι με περιμένει σκληρή δουλειά και θέλω να βοηθήσω στην επίτευξη αυτών των στόχων. Ευχαριστώ το νέο μου σύλλογο για την ευκαιρία που μου δίνει». 

Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου στην οικογένεια της Ελπίδας και της εύχεται μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές. Επίσης, ευχαριστούμε τον Περσέα για την συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.