Ο ΑΣ Ελπίς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο Βραζιλιάνο βολεϊμπολίστα και ανερχόμενο προπονητή Λεονάρντο Ριμπέιρο Νασιμέντο Ντος Σάντος, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας, για να δώσει σημαντική ώθηση και να ανεβάσει το επίπεδο ακόμα ψηλότερα!

Με τη διαφορετική αθλητική φιλοσοφία που πρεσβεύει και έπειτα από μία επιτυχημένη καριέρα γεμάτη από πλούσιες εμπειρίες σε όλο τον πλανήτη, ο Λεονάρντο Ντος Σάντος πρόκειται να δώσει έναν ξεχωριστό αέρα στις ακαδημίες της Ελπίδας, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο του, προς όφελος των μικρών αθλητών και αθλητριών μας.

Η ένταξή του στο οργανόγραμμα της Ελπίδας αποτελεί άλλη μία κίνηση εξωστρέφειας για τον σύλλογό μας, ο οποίος επιδιώκει σταθερά την συνεργασία με μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς βόλεϊ, όπως έκανε και πέρσι φέρνοντας στις Ακαδημίες την σπουδαία Βόσνια Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς.

Γεννημένος στις 22 Δεκεμβρίου 1979, ο Λεονάρντο Ντος Σάντος έκανε σπουδαία καριέρα σε δέκα διαφορετικές χώρες και κατέγραψε πολλές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, αγωνιζόμενος ως ακραίος. Μεταξύ άλλων έπαιξε στα πρωταθλήματα της πατρίδας του Βραζιλίας, της Αργεντινής, του Κατάρ, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Ρουμανίας, της Τουρκίας, της Ελλάδας, στην οποία ήρθε για πρώτη φορά το 2013 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ισραήλ, όπου θήτευσε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2021, με σημαντικές διακρίσεις ως παίκτης αλλά και ως προπονητής.
Την τελευταία διετία επέστρεψε στη χώρα μας, προσφέροντας διαδοχικά τις υπηρεσίες του στον Πιερικό και στον Περσέα ως παίκτης, παράλληλα με τα καθήκοντα προπονητή στις μικρότερες ηλικίες.

Πλέον, είναι έτοιμος να αφιερωθεί αποκλειστικά στον ρόλο του τεχνικού και έχουμε την τιμή να συμπορευτούμε μαζί του σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του!

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική αγωνιστική περίοδο!