Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Σίσσυς Κεραμιτσοπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στην Pre League Γυναικών την ερχόμενη σεζόν.

Γεννημένη στις 20 Αυγούστου 2003, η Κεραμιτσοπούλου έχει ύψος 1,84 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και διαγώνιας. Ξεκίνησε την αθλητική διαδρομή της από τον Ερμή Δράμας και τη Γαία Δράμας, όπου παρέμεινε μέχρι το 2021, για να εγκατασταθεί στην συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, όπου φόρεσε τη φανέλα του Ναύαρχου Βότση (2021-2022) και του Άρη (2022-2023) και πλέον θα υπερασπίζεται τα χρώματα της Ελπίδας!

Στις δηλώσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η 19χρονη αθλήτρια υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος της Ελπίδας Αμπελόκηπων για τη φετινή σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Εύχομαι για όλους μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς!»

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!