Επανέρχεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα έχει υπό την καθοδήγησή του τους «πράσινους» στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στο ανδρικό τμήμα τέσσερα χρόνια ύστερα από την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης της ανόδου στη Volleyleague τον Μάιο του 2019.

Ο κ. Γεωργιάδης, που αποτελεί σταθερό μέλος της οικογένειας της Ελπίδας, προσφέροντας από όποιο πόστο χρειάστηκε και πάντοτε με επιτυχία, διετέλεσε την τελευταία διετία προπονητής της γυναικείας ομάδας και πανηγύρισε πέρσι μαζί της την άνοδο στην Pre League. Πλέον, θα κληθεί να υπηρετήσει τον σύλλογο με διαφορετικό ρόλο, διαδεχόμενος στους άνδρες τον Στέλιο Κουτουνίδη, ο οποίος ακολουθεί την αντίθετη πορεία και θα βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία των γυναικών της Ελπίδας.

«Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα, που θα είναι ανταγωνιστική και θα καταφέρει να πετύχει τους μεγαλύτερους δυνατούς στόχους. Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα δίνει στα νέα παιδιά το κίνητρο να εξελιχθούν και να είναι ανταγωνιστικοί, πράγμα που θα είναι θετικό τόσο για τους ίδιους όσο και για την ομάδα. Πάντοτε η Ελπίδα είχε ως φιλοσοφία της το να επενδύει στα νιάτα και να έχει ομάδες ελπιδοφόρες, όπως λέει και το όνομά της», τόνισε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο καινούργιο ξεκίνημά του ως προπονητής των Ανδρών.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του!