Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου κύκλου συνεργασίας με τον Στέλιο Κουτουνίδη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της γυνακείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, έπειτα από δύο σεζόν στο «τιμόνι» του ανδρικού τμήματος, αλλά και σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία των Γυναικών στα πλέι άουτ της φετινής Pre League.

Ο Στέλιος Κουτουνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1964 και υπήρξε αθλητής βόλεϊ από το 1978 έως το 1998. Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής από το 1986 και παράλληλα έχει συμπληρώσει περισσότερα από 35 χρόνια στους πάγκους, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων και πριν από την ένταξή του στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων το καλοκαίρι του 2021, διετέλεσε πρώτος προπονητής στη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Α1 κατηγορία, 1999-2002), στους άνδρες του Μακεδονικού (Α2 και Β’ Κατηγορία, 2005-2007), στους άνδρες και εφήβους του Αίαντα Ευόσμου (Α’ ΕΠΕΣΘ, Β’ Εθνική και Α2 Κατηγορία, 2010-2015), στις γυναίκες του Άρη Θεσσαλονίκης (Α1 Κατηγορία, 2018-2019) και στους άνδρες και εφήβους του Πήγασου Πολίχνης (2015-2018 και 2019-2020).

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, τονίζοντας τα εξής:
«Οι καλές σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει με τους ανθρώπους της Ελπίδας έφερε την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που είχαμε την τελευταία διετία, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή του γυναικείου τμήματος. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον σύλλογο και θα κάνουμε τα πάντα για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα ορίσουμε ως ομάδα. Το πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών της ερχόμενης σεζόν θα έχει ιδιαίτερες προκλήσεις και δεν θα είναι εύκολο, αφού θα έχουμε πολλούς δυνατούς αντιπάλους. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για την ερχόμενη χρονιά και ευελπιστούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη στελέχωση της ομάδας».

Υποδεχόμαστε ξανά με χαρά τον Στέλιο Κουτουνίδη στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο ρόλο του!