Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΑΣ Ελπίς του οποίου αποτελούν Χορηγό, ανακοινώνει ότι προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους μαθητές-μαθήτριες που αποτελούν μέλη του Συλλόγου μας ΔΩΡΕΑΝ τον πρώτο μήνα μαθημάτων για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση της προσφοράς είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος το αργότερο μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023 και η επίδειξη του σχετικού κουπονιού, το οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές-αθλήτριες και οι γονείς τους μπορούν να προμηθευτούν από τους εφόρους των αγωνιστικών τμημάτων και από τα γραφεία του ΑΣ Ελπίς.

Ο ΑΣ Ελπίς ευχαριστεί για άλλη μία φορά το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για την στήριξή του προς τον Σύλλογό μας και προς τους αθλητές και αθλήτριές μας, συμβάλλοντας τόσο στην αγωνιστική-αθλητική όσο και στην εκπαιδευτική-ακαδημαϊκή πρόοδό τους.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76

Τηλ.: 2310 738188
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιnstagram: @diakrotima.ampelokipoi
Facebook: https://www.facebook.com/diakrotima.ampelokipoi.thessalonikis
Website (κεντρική σελίδα): https://www.diakrotima.gr/

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ δημιουργήθηκε το 1997 και έχει ως σταθερή φιλοδοξία την παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές του, με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία! Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 24.500 μαθητές των Φροντιστηρίων έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και έχουν γίνει καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.


Σήμερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διαθέτει 93 φροντιστήρια σε λειτουργία, 1.027 καθηγητές και διευθυντές σπουδών όλων των ειδικοτήτων και περίπου 12.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, αποτελώντας τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.