Η έντονη δραστηριότητα στα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας συνεχίστηκε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο.
🏀Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής βρέθηκαν σε πλήρη αγωνιστική δράση το διήμερο που μας πέρασε (22-23 Απριλίου) με τέσσερις αγώνες, προσφέροντας ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο.
⛹️Το Σάββατο 22/4 τρία τμήματα υποδομής της Ελπίδας,το τμήμα Παγκορασίδων,,το τμήμα Μίνι Αγοριών (Γαλανόλευκα Αστέρια) και το τμήμα NBA JR αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Πρωτέα Κορδελιού, του Ολύμπου Κορδελιού και των Αετών Πολίχνης με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες και έδειξαν με την απόδοσή τους ότι το μέλλον τους ανήκει.
Το τμήμα του JR NBA με αυτή την νίκη προκρίθηκε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες του Τουρνουά!
🏀Την Κυριακή 23/4 συνέχεια δόθηκε με το τμήμα υποδομής Μίνι Κοριτσιών αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης αφήνοντας για ακόμη μια φορά άριστες εντυπώσεις παίρνοντας την νίκη.
👏👏Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλήτριες απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού, τεστάροντας τις δυνάμεις τους για τη βελτίωσή τους σε κάθε επίπεδο.
👉Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν και στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών και αθλητριών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.
💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες της Ελπίδας για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας.♥️💯🏀