Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Easter Basketball Camp.
Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα διήμερο γεμάτο Basketball με προπονήσεις, διαγωνιστικά παιχνίδια και διάφορες εκπλήξεις. 
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν οι απονομές στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών, όπως και στους MVP των έξι ηλικιακών group που πήραν μέρος στο Camp, ενώ μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ.Λάζαρο Κυρίζογλου για την παρουσία του στο Camp και για τις ευχές που έδωσε στα παιδιά.
Επίσης ευχαριστούμε τον φυσιοθεραπευτή κ.Μπουδούρη Άγγελο
υπεύθυνο του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας PHYSIO AGGELOS - ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στους Αμπελόκηπους, για την παρουσία του και τις δύο μέρες στο Camp και τις υπηρεσίες που έδωσε όπου χρειάστηκε!
Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την προσήλωσή τους σε όλη την διάρκεια του camp τους γονείς που παρακολούθησαν την προσπάθειά τους,τους προπονητές Γουναρίδη Σταύρο, Κοκκινίδη Γρηγόρη,Ελευθεριάδη Νίκο,Μπίκη Παναγιώτη, Παπαμιλτιάδου Παναγιώτα και Σπύρου Μαριάνα που κατάρτισαν ένα σπουδαίο ασκησιολόγιο και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του 3ου Easter Basketball Camp.
 
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ραντεβού ξανά στις προπονήσεις απο την Τρίτη 18/4 σύμφωνα με το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας.