Παρέμεινε όρθια η Ελπίδα στην Κόρινθο, από την οποία πέρασε νικηφόρα επικρατώντας με 3-2 σετ στην κρίσιμη αναμέτρησή της για την 23η αγωνιστική της Pre League και διατηρώντας πιθανότητες ώστε να τερματίσει στο "τοπ 8" και να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, που περιλάμβανε ένα μακρινό ταξίδι και συνέπεσε με την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 2-0 εξαιτίας εξωαγωνιστικών λόγων, αφού στα δύο πρώτα σετ είχε κόντρα τον ήλιο και τα έχασε στις λεπτομέρειες.
Παρόλα αυτά, όμως, οι "πράσινες" βρήκαν τη δύναμη να αντιδράσουν, να δείξουν την αγωνιστική υπεροχή τους και να "γυρίσουν" πλήρως το ματς, φτάνοντας τελικά στον θρίαμβο.

Οι δύο βαθμοί της νίκης στο τάι μπρέικ ίσως αποδειχθούν καθοριστικοί στην προσπάθεια της ομάδας μας να μπει στην πρώτη οκτάδα και να εξασφαλίσει αυτόματα την παραμονή στην Pre League, στόχος που με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα επιτευχθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Τα σετ: 2-3 (25-23, 25-23, 16-25, 23-25, 09-15).

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Βαλλήνδρα, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ανγκούλο, Ελευθερίου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Στ. Κώστογλου, Γαϊτανίδου, Σ. Κώστογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Μπαλογιάννη, Αρχοντή, Ράντοβιτς.