Η έντονη δραστηριότητα στις Ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας συνεχίστηκε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο.

🏀Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής βρέθηκαν σε πλήρη αγωνιστική δράση το διήμερο που μας πέρασε (18-19 Μαρτίου) με συνολικά δύο φιλικές αναμετρήσεις και τρεις αγώνες, προσφέροντας ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο.
🏀Η Ελπίδα, όπως κάθε χρονιά, πολύ πριν δοθεί η έναρξη στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, κατά τη διάρκειά τους αλλά και όταν αυτά ολοκληρωθούν, φροντίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά τους πέραν από προπονήσεις και με φιλικές αναμετρήσεις που έχουν σκοπό την εγρήγορση, τη διασκέδαση και την εφαρμογή των όσων διενεργούνται στις προπονήσεις από τους υπεύθυνους προπονητές, αλλά και την κοινωνικοποίηση των παιδιών όλων των τμημάτων που γνωρίζουν και συναγωνίζονται αθλητές από διαφορετικές ομάδες και περιοχές.
👉Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν και στην ατομική και ομαδική βελτιώση αθλητών και αθλητριών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλάς και του αλληλοσεβασμού.

⛹️Το Σάββατο 18/3 δύο τμήματα υποδομής της Ελπίδας,το τμήμα Παγκορασίδων και το τμήμα των Μίνι αγοριών(Γαλανόλευκα Αστέρια) αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα της Γέφυρας με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Συνέχεια δόθηκε με το τμήμα υποδομής των Παμπαίδων αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Δημόκριτου που ηττήθηκε παρά την καλή προσπάθεια.

⛹️Την Κυριακή 19/3 δύο τμήματα της Ακαδημίας αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Πρωτέα Κορδελιού.
Η αρχή έγινε με το παιχνίδι των Προμίνι 1 ενώ ακολούθησε το παιχνίδι των Μπαμπίνι.
Συνέχεια δόθηκε με το τμήμα υποδομής Μίνι Κοριτσιών αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΠΚ Νεάπολης αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στην πρώτη του φετινή εμφάνιση.
👏👏Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλήτριες απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού, τεστάροντας τις δυνάμεις τους για τη βελτίωσή τους σε κάθε επίπεδο.

💪💯👏Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Ελπίδας για την αγωνιστικότητά τους, την ομαδικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, που αποτελούν παράδειγμα για το τι μπορούμε να επιτύχουμε με συστηματική δουλειά, επιμονή και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας.♥️ 💯🏀