Έναν νέο ισχυρό συμπαίκτη αποκτά ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, που θα έχει στο εξής στο πλευρό του ως Χορηγό του συλλόγου την ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Β.Ε.Ε..

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Αστέριο Καπετανόπουλο για την έμπρακτη στήριξή του προς τον σύλλογό μας και τη βοήθειά του στην προσπάθειά μας για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Η εταιρεία ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και έχει να επιδείξει αξιόλογη κατασκευαστική δραστηριότητα κατ' αρχάς στον χώρο των απορροφήσεων και εν συνεχεία στον τομέα του βιομηχανικού εξαερισμού και κλιματισμού.

Αντικείμενο της δραστηριότητάς της είναι η μελέτη, η κατασκευή, η τοποθέτηση και η εμπορία υψηλής ποιότητας προϊόντων που καλύπτουν τους παρακάτω τομείς: Σιλό, κυκλώνες, απορροφήσεις, απορροφητήρες, καμπίνες βαφής, οικολογικά συστήματα, συγκροτήματα φίλτρων, σακκόφιλτρα, απορροφητικοί πάγκοι, αεροφράκτες, αερολέβητες, χοάνες, σφυκτήρες, φίλτρα αέρος, φίλτρα οροφής ελαίου, cartridges, καπέλα, βαλβίδες αέρος, ανεμιστήρες, αεραγωγοί, εξαρτήματα.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Ε.Β.Ε.Ε. - Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 83, Ιωνία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 781422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικτυακός τόπος: https://aerodynamiki.gr/
Ηλεκτρονικό κατάστημα: https://www.aerodin.gr/