Απέναντι στον Ήφαιστο Φλώρινας τερματίστηκε το νικηφόρο σερί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, που έπειτα από έξι διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα γνώρισε την ήττα με 3-0 στο "Ι. Λεμονίδης", στην πρεμιέρα του β' γύρου της Α2 Ανδρών.

Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι καλό στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο, με τον οποίο μέχρι σήμερα ισοβαθμούσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, με την απώλεια του 1ου σετ στις λεπτομέρειες (24-26) να αποδεικνύεται καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Πλέον η ομάδα μας κοιτάζει μπροστά, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχοντας ως επόμενο αντίπαλο τον Πανηπειρωτικό στα Γιάννενα. 

Τα σετ: 0-3 (24-26, 19-25, 22-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κουτουνίδης, Σιμητός, Μάρτσης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Σκλόπης, / Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Κωνσταντινίδης, Χρριστοφορίδης, Χρηστάκος, Όσσας, Καλτσίδης.

ΑΠΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Χρυσάφης, Γρηγοριάδης, Ρεμπούτζιας, Καλλέργης, Χατζόπουλος, Γαληρόπουλος / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπερίδης (λ), Μπισέτ, Πετρόπουλος, Καρακασίδης.