Ένας συνδυασμός από ατυχή γεγονότα και μικρές λεπτομέρειες εμπόδισαν την Ελπίδα να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας, για τη 13η αγωνιστική της Pre League Γυναικών, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας μας, που πάλεψαν επίμονα κόντρα στις αντιξοότητες.

Οι «πράσινες» παρατάχθηκαν χωρίς την ασθενή Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς και με αρκετά ακόμη προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο έδειξαν απίστευτη μαχητικότητα παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα του «Ι. Λεμονίδης» και κυνηγώντας άλλη μία νίκη.

Δυστυχώς, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε, με την αξιόλογη ομάδα της Νέας Ερυθραίας να επωφελείται από τις συγκυρίες και να βγαίνει κερδισμένη στις λεπτομέρειες σε όλα τα σετ.

Συγχαρητήρια στις Αμαζόνες για τη νίκη, αλλά και στις αθλήτριές μας για την σημαντική προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε με θετική διάθεση και με την προσδοκία ότι η ομάδα μας θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα, ώστε να παρουσιαστεί πλήρης στις επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 24-26, 20-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Στ. Κώστογλου, Παπάζογλου, Σ. Κώστογλου, Ρουμπάκη (λ), Παπαδοπούλου, Παντελίδου, Σουπιώνη, Αρχοντή, Τριανταφύλλου, Μπαλογιάννη, Γαϊτανίδου, Γουγούση, Ράντοβιτς, Στεργιάκη (λ).

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Πανδής): Γκιαούρη (λ), Κόνιαρη, Νομικού, Καλλή, Νικολαΐδη, Τζαφέρη (λ), Βυθούλκα, Χριστοδούλου, Μιχελάκου, Μαραθοκαμπίτου, Γκρέκα, Φακοπουλίδου.