Αγαπητοί Γονείς και Αθλητές,


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μας, ως πρότυπο Αθλητικής Ακαδημίας Basket, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στο Jr. NBA Greece Basketball League 2023.
To Jr. NBA είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA για νεαρούς αθλητές.
Φέτος στην Ελλάδα θα διεξαχθεί το 4o Jr. NBA Greece Basketball League.
ΝΒΑ Ambassador Europe και ταυτόχρονα υπεύθυνος για όλα τα προγράμματα ανάπτυξης του NBA στην Ελλάδα είναι ο Ευθύμης Ρεντζιάς.
Επιλεγμένοι αθλητές μας (γεν. 2009 και μικρότεροι) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να παίξουν μπάσκετ στο Jr. NBA Greece Basketball League 2023, το οποίο διοργανώνεται και εκτελείται από την Fourteen Pro σε συνεργασία με το ΝΒΑ.
Τον Φεβρουάριο του 2023 θα διεξαχθούν παράλληλα δύο νέα πρωταθλήματα Jr. NBA Greece Basketball League (Attica League & Thessaloniki League) με την συμμετοχή συνολικά εξήντα (60) ομάδων και με περισσότερους από χίλιους (1000) αθλητές. Στο κάθε πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 30 ομάδες σωματείων οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν κάθε μία από τις 30 ομάδες του NBA.
Το πλάνο του κάθε πρωταθλήματος θα αντικατοπτρίζει εκείνο του NBA καθώς θα περιέχει draft ομάδων, παιχνίδια κανονικής περιόδου, knockout playoff και το final four που θα καθορίσει αντίστοιχα τον πρωταθλητή.

Ενόψει της επικείμενης έναρξης των πρωταθλημάτων (18/02/2023), σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο παρακάτω link https://youtu.be/zI-IjDiSnIg θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά με τους Ευθύμη Ρεντζιά και Βασίλη Σκουντή, το draft των ομάδων με την Ελπίδα Αμπελοκήπων BC Academy να παίρνει μέρος σε αυτό!