Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το τμήμα γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης 04/01 παραβρέθηκε η Σοφία Αγγελάκη, μία προσωπικότητα που αποτελεί ζωντανό θρύλο για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Η καταξιωμένη πρώην αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΕΟΣ και έγραψε τεράστιες σελίδες δόξας με τον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του ’90, κατόπιν με τον Πανελλήνιο αλλά και ως στέλεχος της Εθνικής ομάδας, έχοντας σήμερα τον ρόλο της υπεύθυνης στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η Σοφία Αγγελάκη, η οποία είναι από την παιδική της ηλικία γνώριμη με τον κόουτς Γιώργο Γεωργιάδη και έχουν να επιδείξουν αρκετά χρόνια συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης, παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μας και ευχήθηκε στα κορίτσια υγεία και καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.

Από την πλευρά τους, οι αθλήτριες και τα στελέχη της Ελπίδας την ευχαρίστησαν για την ξεχωριστή τιμή που αποτέλεσε η επίσκεψή της και το ενδιαφέρον της, ανταποδίδοντας τις ευχές για το νέο έτος 2023.