Πολύτιμες συμβουλές για τη διαχείριση του στρες στον αθλητισμό αλλά και στο σχολείο πρόσφερε το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στις νεαρές βολεϊμπολίστριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, μέσα από την ειδική ημερίδα που διοργάνωσε για αυτές.

Οι αθλήτριες των ομάδας Νεανίδων της Ελπίδας, συνοδευόμενες από τον υπεύθυνο των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου Άγγελο Ταλαμπίρη, ανταποκρίθηκαν με πολλή χαρά στην σχετική πρόσκληση της ιδιοκτήτριας και Διευθύντριας Σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους Αμπελοκήπους, κυρίας Λίνας Μιρζογιάν, που από φέτος τιμά τον σύλλογό μας με τη χορηγική υποστήριξή που προσφέρει.

Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (Ελ. Βενιζέλου 76, Αμπελόκηποι) και να απολαύσει τη ζεστή φιλοξενία της κυρίας Μιρζογιάν, η οποία υποδέχθηκε τις νεαρές αθλήτριές μας με χριστουγεννιάτικα κεράσματα, ενώ πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο σε μία αθλήτριά μας, με μεγάλη κερδισμένη την Ευθυμία Γκιγκή έπειτα από την κλήρωση που έγινε.

Κυρίως, όμως, οι νεαρές «πράσινες» που συνδυάζουν το σχολείο με τον πρωταθλητισμό στην ηλικιακή κατηγορία τους, μπόρεσαν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για το ζήτημα της διαχείρισης άγχους, μέσα από την ημερίδα με θέμα «Ο αθλητισμός στο προσκήνιο: Η σχέση μεταξύ αθλητισμού, σχολικής επίδοσης και στρες», με εισηγητή τον εξειδικευμένο Ψυχολόγο - Αφηγηματικό Θεραπευτή Δημήτριο Νέτο, ο οποίος έλυσε πολλές απορίες των αθλητριών μας!

Καθόλου τυχαία, μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα οι Νεάνιδές μας πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους επί της ΧΑΝΘ και την πρόκριση για το φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ, έχοντας πάρει μέσα από την επίσκεψή τους στο Φροντιστήριο όλη τη θετική ενέργεια και την καθοδήγηση που χρειάζονταν, ώστε να αντιμετωπίζουν κάθε αγωνιστική ή σχολική πρόκληση με τον σωστό τρόπο σκέψης.

Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια και Διευθύντριας Σπουδών του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στους Αμπελοκήπους, κυρία Λίνα Μιρζογιάν, για την ξεχωριστή πρόσκληση που απεύθυνε στην ομάδα μας!