Αντάξιο των προσδοκιών ήταν το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των Ακαδημιών Βόλεϊ, το οποίο φιλοξένησε και φέτος η Ελπίδα Αμπελοκήπων, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο «Ι. Λεμονίδης».  

Η μεγάλη συμμετοχή παιδιών, το κέφι, οι εκπλήξεις, αλλά και η γιορτινή ατμόσφαιρα με αποκορύφωμα την... επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, έκαναν μοναδική την εκδήλωση, στην οποία εκτός από τα παιδιά των Ακαδημιών της Ελπίδας πήραν μέρος επίσης τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του Πειραματικού, καθώς και οι ακαδημίες βόλεϊ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του  Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης Απόστολος Φουκίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου σε θέματα Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνδιοργανωτή Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, καθώς επίσης το Πειραματικό και τις Ακαδημίες του Δήμου για την συμμετοχή τους! 

Οι Ακαδημίες Βόλεϊ της Ελπίδας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 21/12 την τελευταία προπόνησή τους για τη φετινή χρονιά. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει στις αρχές του νέου έτους και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία του πρώτου ραντεβού του 2023 (Σάββατο 07/01 ή Τετάρτη 11/01).