Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ έκαναν οι Νεάνιδες της Ελπίδας, που κέρδισαν τη ΧΑΝΘ με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης».

Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, μπροστά σε αρκετό κόσμο που ζέστανε με τις φωνές και το χειροκρότημά του την ατμόσφαιρα, οι «πράσινες» έφτασαν στην πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.

Η απουσία της Τσιουκάλα καλύφθηκε από τις υπόλοιπες συναθλήτριές της, που δεν άφησαν να φανεί σε κανένα σημείο του αγώνα το κενό της, ενώ η ροή του παιχνιδιού επέτρεψε στον κόουτς να δώσει χρόνο σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Η σειρά των παιχνιδιών μεταφέρεται πλέον στο γήπεδο της ΧΑΝΘ, όπου την ερχόμενη Κυριακή (18/12) η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της και να σφραγίσει την πρόκριση.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-17, 25-20). 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Σ. Γκιζάρη, Παράσχου, Καμπούρη, Δουλάκη (λ), Παπαδοπούλου, Ταυλίκου, Δουμπάρατζη, Ε. Γκιζάρη, Σιάκη (λ), Κακαλή, Παπαθανασίου, Μανικάκη, Πασενίδου.

ΧΑΝΘ: Κόντη, Αναγνωστοπούλου, Ν. Κοντονικολάου, Α. Κοντονικολάου, Καρτσαμάρη, Παπαγεωργίου, Διαμαντή, Φυλακτού, Πανούση, Αδάμου (λ), Βραχνάκη, Αποστολίδου.