Οι λεπτομέρειες, αλλά και η μέτρια απόδοση της ομάδας, στέρησαν από την Ελπίδα το θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα, όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ για την 4η αγωνιστική της Α2 Βόλεϊ Ανδρών, αν και θα μπορούσε να είχε επικρατήσει με ανάλογο αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» δεν βρέθηκαν στην καλύτερη ημέρα τους, αλλά παρόλα αυτά διεκδίκησαν στα ίσια τα δύο πρώτα σετ, που χάθηκαν οριακά. Η Ελπίδα ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε σχήμα και μπόρεσε να πάρει το τρίτο σετ, ωστόσο το τέταρτο γλίστρησε και πάλι μέσα από τα χέρια των παικτών μας, παρότι είχαν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τους 20 πόντους.

Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι, που θα είναι απέναντι στη ΧΑΝΘ το ερχόμενο Σάββατο (26/11) στις 20:00 και στο οποίο θα έχει για πρώτη φορά φέτος την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Τα σετ: 26-24, 25-23, 14-25, 25-22.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αλεξάκης, Παπαδόπουλος, Φερέιρα, Σαράφης, Πετρίδης, Κλεπουσνιώτης / Κόνσουλας (λ), Καλανταρίδης (λ), Κοτρόγιαννος, Παυλίδης, Σαχινίδης, Δημητριάδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Χρηστάκος, Όσσας, Σκλόπης, Διβάρης, Παχιαδάκης, Μάρτσης / Σταυρίδης (λ), Ραζγκέλης (λ), Σιμητός, Χριστοφορίδης, Γαλλιός, Καλτσίδης, Κουτουνίδης, Διβάρης.