Την πολύτιμη στήριξή της θα προσφέρει και φέτος στον σύλλογό μας η Arcus Real Estate, συμβάλλοντας ως Χορηγός στην προσπάθεια των αγωνιστικών τμημάτων της Ελπίδας Αμπελοκήπων να φτάσουν ακόμα ψηλότερα τη νέα χρονιά!

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 88) και Γενικός Διευθυντής των γραφείων της εταιρείας κ. Χρήστος Μπουρνουξούζης, αναφερόμενος στην ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με την Ελπίδα, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η εταιρία Arcus ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017 μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα ενώθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με δυναμισμό, επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στον εκάστοτε πελάτη.
Με γνώμονα να επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία μας : Να είμαστε δίπλα στον πελάτη σε οποιαδήποτε διαδικασία συναλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος. Η στήριξη του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων μας δίνει την δυνατότητα να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας και την φιλοσοφία μας προκειμένου: Να είμαστε ενεργά δίπλα στον συνάνθρωπο με έναν έμπρακτο τρόπο.
Μέσα από την έμπρακτη στήριξη του έργου της Ελπίδας Αμπελοκήπων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την ελπίδα των συνανθρώπων μας που στηρίζονται στο έργο του συλλόγου. Παράλληλα, ευελπιστούμε ότι μπορούμε να διαδώσουμε την χαρά της προσφοράς και της στήριξης της ελπίδας των ανθρώπων που έχουν ανάγκη τον αθλητικό σύλλογο Ελπίδα».

 

ARCUS REAL ESTATE


Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 88, Νεάπολη | Κων/νου Καραμανλή 71 & Ψαρών | Ερμού 75, Κέντρο | Εθν. Αντιστάσεως 35, Καλαμαριά

Τηλ.: 2310 621070, 6955 936348

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: https://www.facebook.com/arcusrealestate

Website: https://arcusrealestate.gr/