Ισχυρή εκπροσώπηση είχε ο ΑΣ Ελπίς στα εγκαίνια του νέου κλειστού σχολικού γυμναστηρίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος των 1ου, 2ου Γυμνασίου, 2ου Λυκείου και ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, τα οποία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (07/11) ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Εξέχουσα θέση στα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου στο σχολικό συγκρότημα της οδού Ν. Πλαστήρα 54, είχε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης εκτός Ελλάδας. Παρόντες ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Εκ μέρους του ΑΣ Ελπίς, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη του Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων βόλεϊ και μπάσκετ μαζί με τους προπονητές τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία ενός επιπλέον χώρου άθλησης, που ήταν απαραίτητος στην περιοχή των Αμπελοκήπων.