Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της Ελπίδας στην Pre League Γυναικών δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις «πράσινες», που ηττήθηκαν από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων με 3-0, στη 2η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος που θα έχει πολύ δρόμο και πολλές συγκινήσεις.

Σ’ ένα ιδιαίτερα δυναμικό παιχνίδι, απέναντι σε αντιπάλους με προσόντα και εμπειρία, οι αθλήτριές μας δυσκολεύτηκαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα και έχασαν τα δύο πρώτα σετ χωρίς να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η αντίδραση ήρθε με μαχητικό πνεύμα και βελτιωμένη απόδοση στο τρίτο σετ, το οποίο δυστυχώς χάθηκε στις λεπτομέρειες και μαζί και η ευκαιρία για τη διεκδίκηση μιας μεγάλης ανατροπής.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, πάντως, σ’ ένα πρωτάθλημα που αποτελεί νέα εμπειρία για τις «πράσινες» και θα έχει πολλές δύσκολες αποστολές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη θα βελτιώνεται σταθερά και θα χαρίσει ξανά πολλές όμορφες στιγμές στη διάρκεια της σεζόν!

Υπέροχη η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ελπίδας στο «Ι. Λεμονίδης» και έδωσαν το έναυσμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παραδίδοντας για άλλη μία φορά μαθήματα αθλητικού πολιτισμού και επιβραβεύοντας στο φινάλε του παιχνιδιού τις αθλήτριες με το χειροκρότημά τους!

Τα σετ: 22-25, 17-25, 26-28.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Κόγιτς-Τζούριτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Σοφ. Κώστογλου, Μπαλογιάννη, Σουπιώνη.

ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Γ. Χαριτωνίδης): Κομλένοβιτς, Ματσαρόκη, Δρακουλίδου, Μάγκντιτς, Πλακιά, Καραφουλίδου / Μπάλλα (λ), Μιχοπούλου, Βεζυργιαννίδου, Τόλιου.