Η περιπέτεια της συμμετοχής στην Pre League Γυναικών ξεκινά για τις αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που είναι έτοιμες για την πρεμιέρα του Σαββάτου (22/10) στα Βριλήσσια και για τις διαφορετικές εμπειρίες που θα φέρει η νέα αγωνιστική σεζόν.

Λίγο πριν από το πρώτο επίσημο σέρβις της περιόδου 2022-2023, η αρχηγός των «πράσινων» Μελίνα Παντελίδου μίλησε για τις καινούργιες προκλήσεις και για τους στόχους της ομάδας στην Pre League.

«Έπειτα από δύο μήνες προετοιμασίας, έφτασε η στιγμή να κάνουμε την αρχή σ’ ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, με δυνατούς αντιπάλους και με περισσότερα μακρινά ταξίδια σε σχέση με πέρσι. Θα είναι μία πολύ διαφορετική εμπειρία. Είμαστε πλέον σε νέα κατηγορία, υπάρχουν νέοι στόχοι και νέες φιλοδοξίες, για καθεμιά από εμάς ξεχωριστά, αλλά και ως σύνολο. Έχουμε σημαντικές προσθήκες φέτος στην ομάδα μας και όλες οι αθλήτριες ξεκινάμε με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό», τόνισε η 27χρονη πασαδόρος και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε κάθε Σάββατο να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, να χαιρόμαστε το παιχνίδι και να κατακτούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να βγάζουμε στους αγώνες την προσπάθεια που έχουμε κάνει στην προετοιμασία, αλλά και τη δουλειά που θα συνεχίσουμε να κάνουμε στις προπονήσεις, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Η Μελίνα Παντελίδου απευθύνθηκε, επίσης, στους φίλους της Ελπίδας, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά για άλλη μια χρονιά στους εντός έδρας αγώνες στο «Ι. Λεμονίδης»:
«Αναμένουμε να έχουμε και φέτος την στήριξη του κόσμου, που μας βοήθησε σημαντικά πέρσι σε όλη την πορεία μας. Περιμένουμε τους φιλάθλους της Ελπίδας στο γήπεδο. Δεσμευόμαστε να παλεύουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη και να τους χαρίσουμε ωραίο θέαμα και όμορφες στιγμές!»