Το εστιατόριο - πατσατζίδικο «Πάντερμος», που ξεχωρίζει για την σταθερή ποιότητα και για τα γευστικά πιάτα του, θα αποτελέσει για άλλη μία χρονιά υποστηρικτή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των ομάδων του συλλόγου για μία επιτυχημένη παρουσία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η «Πάντερμος», που πρόσφατα έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και φημίζεται για τον πατσά που παρασκευάζει, ετοιμάζει καθημερινά μαγειρευτά φαγητά με τα καλύτερα υλικά και με σπιτική φροντίδα, στοιχεία που την έχουν καθιερώσει σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

«Στηρίζουμε και φέτος με χαρά την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ένα αθλητικό σωματείο που δίνει σωστές βάσεις στα παιδιά και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή μας. Ως “Πάντερμος” θέλουμε να ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της Ελπίδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου», τόνισε η κυρία Γιώτα Περδίκη, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του εστιατορίου, έχοντας πάρει την σκυτάλη από τους γονείς της Ευθύμιο και Δήμητρα και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση για τέταρτη γενιά!

«Η ΠΑΝΤΕΡΜΟΣ»
Διεύθυνση:
 Γρ. Κολωνιάρη 75
Τηλ. επικοινωνίας - Delivery: 2310 725838, 2310 720024, 6980 731151