Οι αθλητές και αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων ετοιμάζονται να δώσουν και να κερδίσουν νέες μάχες, με την στήριξη των φίλων του συλλόγου, που αναμένεται να αποτελέσουν για άλλη μία χρονιά τον «επιπλέον παίκτη» όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων! Οι κάρτες διαρκείας και οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και οι φίλαθλοί μας καλούνται να ανταποκριθούν δυναμικά στο μήνυμα «Γίνε κομμάτι της ομάδας μας»!

Ο κόσμος που στηρίζει σταθερά την Ελπίδα όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να κάνει και φέτος τη διαφορά, μέσα από την παρουσία του στις εξέδρες του «Ι. Λεμονίδης» και του Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, αλλά και μέσα από την σημαντική οικονομική συνεισφορά του.

Οι κάρτες μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 διατίθενται στην τιμή των 50 € και περιλαμβάνουν όλους ανεξαιρέτως τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων σε βόλεϊ και μπάσκετ, για την Pre League Βόλεϊ Γυναικών, την Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Ανδρών, τη Γ’ Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών, την Α’ Κατηγορία ΕΚΑΣΘ Μπάσκετ Γυναικών, καθώς βέβαια και για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών.

Οι κάρτες διατίθενται από τους εφόρους των αγωνιστικών τμημάτων και από τα γραφεία του συλλόγου μας (διεύθυνση Μενελάου 3, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης), ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 748470 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 18:30-21:30).

Κλείστε θέση στην εξέδρα και δώστε δύναμη στον σύλλογό μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας, για να κάνουμε την Ελπίδα Αμπελοκήπων πιο ισχυρή!