Έκανε σημαντική προσπάθεια η Ελπίδα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ως νεοσύστατο τμήμα, αλλά στο φινάλε του αγώνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του ΠΣ Ευκαρπίας και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 40-41 για το Κύπελλο γυναικών της ΕΚΑΣΘ.
Η ομάδα του Σταύρου Γουναρίδη έπαιξε όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα ωστόσο τα πολλά λάθη και η άμυνα κόστισαν, με το τέταρτο δεκάλεπτο να αποτελεί "πληγή" για το αρνητικό αποτέλεσμα και στο τέλος γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.               
Την επόμενη Τετάρτη η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Όλυμπο Κορδελιού στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας κ.Βασιλειάδη Γιάννη της Εταιρείας καλλυντικών KYANA και τον κ.Μπουδούρη Άγγελο του κέντρου φυσιοθεραπείας PhysioAggelos για την παρουσία τους στον αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την αγωνιστικότητα τους, συνεχίζουμε την προσπάθεια.👏💯♥️💪
 
Δεκάλεπτα: 8-5, 15-11, 30-24, 41-42
 
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Καμηλάρης
 
Ελπίδα Αμπελοκήπων (Γουναρίδης-Κοκκινίδης): Μπέλτσου, Παπαγεωργακοπούλου 13, Φυλακτού, Μπαξεβανίδου 2, Παπαμιλτιάδου, Παπάζογλου 4, Μελενικιώτου 9, Βιολιστή, Σπύρου 11, Πουλάκη 2, Παράσχου.  
 
ΠΣ Ευκαρπίας (Μπόζος-Τερζόπουλος): Γκάτσου 9(3), Ουζούνη Γ. 6(1), Παρασκευαϊδου, Φραγκούδη 6, Χαριτίδου 10, Ξανθοπούλου 2, Καρασμάνη, Ουζούνη Μ., Μουφτόγλου 3(1), Καρυώτη 6(2).