Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, ο οποίος θα αποτελέσει άλλο ένα νέο πρόσωπο για την ανδρική ομάδα μπάσκετ ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο ύψους 1,96μ. παίκτης, που έχει γεννηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2004, αγωνίζεται στις θέσεις «3» και 4» και προέρχεται από τον Αστέρα Πλαγιαρίου, όπου θήτευσε με επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ προηγουμένως ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση της 3ης θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα θα ξεκινήσουν δίπλα σε ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα. Αναμένεται μια χρονιά απαιτητική με αρκετές δυσκολίες, όμως είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και να τη βοηθήσω στους στόχους της», ανέφερε ο 17χρονος παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των «πράσινων».

Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!