Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Πέμπτη 16/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου μας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών και των γονέων τους.

Πάνω από ογδόντα (80) παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες 3on3 με τους νικητές αυτών να παίρνουν πολλά δώρα. 

Την σκυτάλη πήραν οι γονείς που διαγωνίστηκαν στο σουτ και έπαιξαν διπλό με τα παιδιά τους σε ένα όμορφο καί διασκεδαστικό κλίμα ξεδιπλώνοντας τις μπασκετικές τους ικανότητες.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα και αναμνηστικά δώρα(καπέλα κλπ)και τιμήθηκαν με συμβολικό δώρο  οι Προπονητές για όλη  την προσπάθειά τους  τη φετινή χρονιά.

Επίσης τιμήθηκε από τον σύλλογο και ο κόουτς Γεροντίδης Μάκης για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ της Ελπίδας.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης και ο Εντεταλμένος Αθλητισμού κ. Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς μας(Φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Ε.Παπασταματίου, Φροντιστήριο Πεχλιβανίδης, Καλλυντικά ΚΥΑΝΑ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL, Φυσιοθεραπευτήριο Μπουδούρης Άγγελος) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. 

Δίνουμε όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς 2022-23.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!