Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ξανθή Τριανταφύλλου, η οποία θα αποτελέσει κομμάτι της ομάδας μας για δεύτερη χρονιά, έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη πορεία των γυναικών και των νεανίδων του συλλόγου την περίοδο 2021-2022.

Η ύψους 1,80μ. ακραία, που την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει τα 19 της χρόνια, προέρχεται από τον ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση, με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Κορασίδων το 2019 και πρωταθλήτρια ΕΠΕΣΘ Παγκορασίδων το 2017, διακρίσεις στις οποίες πρόσθεσε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με την Ελπίδα, καθώς βέβαια και την κατάκτηση της ανόδου στην Pre League Γυναικών.

«Έπειτα από μια πετυχημένη χρονιά, με τη κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την άνοδο των γυναικών στην Pre League, είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Το όμορφο κλίμα που υπήρχε στην ομάδα, η μεγάλη στήριξη που είχαμε από τη διοίκηση καθώς και η εμπιστοσύνη του προπονητή με έκαναν να αποφασίσω την παραμονή μου στην Ελπίδα. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη αγωνιστική χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά η Ξανθή Τριανταφύλλου.

Ευχόμαστε στην Ξανθή καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και με νέες όμορφες εμπειρίες!