Με νίκες ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας (Παμπαίδες - Παγκορασίδες - Μίνι) στα Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου.
 
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα του τμήματος οι παγκορασίδες πήραν την νίκη απέναντι στον Αστέρα Σίνδου.

Κορασίδες και παγκορασίδες είχαν μια πολύ θετική χρονιά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα & τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα συγκεκριμένα τμήματα από τον κόουτς Κοκκινίδη, δίνοντας υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια στο μέλλον!

Πραγματοποιώντας αντίστοιχη καλή εμφάνιση το ΜΙΝΙ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο τον Παναθλητικό Συκεών, νίκη που αφιερώθηκε στον αθλητή του τμήματος Ρόρρη Αντώνη ο οποίος είχε γενέθλια!

Με νίκη συνέχισε και το τμήμα των Παμπαίδων με αντίπαλο τον Εθνικό Λαγυνών πιάνοντας εξαιρετική απόδοση με την συμμετοχή όλων των αθλητών!

🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και χάρηκαν τις αναμετρήσεις!

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!