Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 2ου Easter Basketball Camp που διεξάγεται στους χώρους του ΕΑΚ Αμπελοκήπων!
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία που μας ήταν αδύνατο να απορρίψουμε κάποιο παιδί να πάρει μέρος στο camp!
Οι νεαροί αθλητές προσήλθαν στους χώρους του γηπέδου στις 09:15 και αφού ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας και τους βασικούς κανόνες του camp χωρίστηκαν σε ομάδες και εκτέλεσαν ασκήσεις (ζέσταμα) που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους!
Στην συνέχεια οι αθλητές πάντα σε ομάδες ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών (πάσα, ντρίμπλα, σουτ, λει-απ κλπ) έχοντας μεγάλο ενθουσιασμό.
Τα παιδιά ήδη από την πρώτη ημέρα γνώρισαν αρκετά μυστικά του μπάσκετ από τους έμπειρους προπονητές του camp οι οποίοι συνεχώς έδιναν οδηγίες, συμβουλές και διόρθωναν ενώ στο τέλος συμμετείχαν και σε διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλούς νικητές!
Ο Ψυχολόγος Ιωάννης Φλιάτης ανέλαβε κατά την διάρκεια του διαλείμματος να ενημερώσει τα παιδιά για την συμπεριφορά τους στο γήπεδο το ευ αγωνίζεσθαι και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ενώ σε άλλο χώρο του γηπέδου ο κ. Γουναρίδης έδειχνε βίντεο εκμάθησης σουτ!
Η διάθεση των παιδιών και τον προπονητών ήταν μεγάλη, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Μ.Τρίτης στις 10:00πμ στην 2η και τελευταία μέρα του Camp όπου τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη όσο αφορά τους καλεσμένους προπονητές και παίκτες μεγάλων ομάδων της πόλης μας!