Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε η επίσκεψη της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην Πρέβεζα και το ντέρμπι κορυφής με τον τοπικό Φιλαθλητικό, που είδε την ομάδα μας να προηγείται 0-2 σετ, να χάνει τελικά 3-2 με ανατροπή, αλλά και να φεύγει τελικά με ακέραιες τις πιθανότητές της για την πρωτιά στην κατηγορία.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο αήττητων πρωτοπόρων του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών είχε την ιδανική αρχή για τις «πράσινες», που κατέκτησαν τα δύο πρώτα σετ με κατάθεση ψυχής, αλλά η συνέχεια ανήκε στην εξίσου δυνατή γηπεδούχο ομάδα, που αντεπιτέθηκε και επικράτησε στο τάι μπρέικ.

Η ήττα αυτή μοιάζει περισσότερο με ισοπαλία σε ό,τι αφορά στην κούρσα για την πρώτη θέση, καθώς όλα θα ξεκαθαρίσουν στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Στόχος της Ελπίδας θα είναι πλέον να ξεπεράσει τα προσεχή εμπόδια ένα προς ένα, προκειμένου να φτάσει χωρίς απώλειες μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όταν και θα υποδεχθεί τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στους Αμπελοκήπους, στη ρεβάνς που θα κρίνει την κορυφή.

Ο αγώνας μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσα από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook

Τα σετ: 23-25, 25-27, 25-19, 25-15, 15-07.

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Τσεκούρας): Σιούλα, Κούκα, Θεοδωράκη, Γκίμπερτ, Ρίτσα, Πάρσινα / Κοσμίδου (λ), Μητσοπούλου. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παντελίδου, Σουπιώνη, Σκουλούδη, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Παπάζογλου / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Κεσεσίδου.