Επική πρόκριση για το Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ πανηγύρισαν οι Κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισαν τον Αίαντα Ευόσμου με μία συγκλονιστική αντεπίθεση και με απίστευτη ανατροπή στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της προημιτελικής φάσης!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν εξίσου μοιρασμένη και συναρπαστική με τις προηγούμενες, οι «πράσινες» βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 σετ, αλλά δεν απογοητεύτηκαν και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι, με εντυπωσιακή απόδοση και με την στήριξη των φιλάθλων που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Ι. Λεμονίδης»!

Το αποκορύφωμα της μάχης ήρθε στο τάι μπρέικ, όπου οι αθλήτριες του Γιώργου Τεμελούδη προηγήθηκαν 10-5, ισοφαρίστηκαν σε 12-12, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και επικράτησαν με 17-15, λυγίζοντας τις άξιες αντιπάλους τους!

Συγχαρητήρια στις βολεϊμπολίστριες και των δύο ομάδων, για το σπουδαίο θέαμα που πρόσφεραν και για το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν στην σειρά αυτών των τριών αγώνων.

Πλέον η Ελπίδα θα περιμένει την κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς αγώνων του Final Four, στο οποίο θα δώσουν επίσης το «παρών» ο Ναύαρχος Βότσης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Δείτε τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου, που μεταδόθηκε σε live stream μέσα από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-18, 25-14, 17-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Παπαθανασίου, Δουμπάρατζη, Γκιζάρη, Τσιουκάλα, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Μανικάκη / Σιάκη (λ), Μαλίκα (λ), Ταυλίκου, Ξεφτέρη, Α. Μπαλούτη, Ε. Μπαλούτη.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Παπαδημητρίου): Κλειδωνιάρη, Πιτσιγκώνη, Ζάχου, Παπαδοπούλου, Σταυροπούλου, Ρέντζου / Θεοδοσίου (λ).