Με ήττα ξεκίνησαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων την παρουσία τους στο Final Four του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ, καθώς δεν τα κατάφεραν απέναντι στον ΠΟ Μουδανιών και έχασαν με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Χρήστου Μπαλάσκα έκανε μουδιασμένη αρχή αλλά άξιζε κάτι καλύτερο, αφού στο 3ο σετ προηγήθηκε με 15-20, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτησή του και να ξαναμπεί στο παιχνίδι με διαφορετική ψυχολογία.

Ωστόσο, η προσπάθεια της ομάδας μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το ερχόμενο διήμερο στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», με την προσδοκία για βελτιωμένες εμφανίσεις και για καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης (Δευτέρα 21/02, ώρα έναρξης 20:00) και κόντρα στον ΠΑΟΚ (Τρίτη 22/02, ώρα έναρξης 19:00, LIVE STREAM στο YouTube: https://youtu.be/BzWyJE5xLRQ), παρά το δύσκολο έργο που είναι δεδομένο ότι θα έχει.

Τα σετ: 25-08, 25-10, 25-21.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Αδάμος, Γαϊτανίδης, Κότσιου, Πατσικας, Καραπετσας, Κοτζάϊ, Μπερίδης (λ), Λυδιανός (λ), Λαμπριανίδης, Μαστραντώνης, Γλαράκης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ιατρού, Στάϊκός, Κλεανθίδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Στεργίου (λ), Καραγιάννης (λ), Γκανέλας, Ελευθεριάδης.