Μάχη για γερά νεύρα, που δυστυχώς δεν αντάμειψε τη μεγάλη προσπάθεια της ελλιπούς ομάδας Κορασίδων της Ελπίδας, αποτέλεσε η πρώτη αναμέτρηση με τον Αίαντα Ευόσμου για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι «πράσινες» παρατάχθηκαν με τρεις σημαντικές απουσίες λόγω Covid-19 και τελικά ηττήθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης» με 1-3 σετ, παρότι προηγήθηκαν 1-0 και είχαν συνολικά περισσότερους κερδισμένους πόντους στο παιχνίδι, καθώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στους κρίσιμους τελευταίους πόντους των επόμενων σετ, τα οποία κατέληξαν υπέρ των φιλοξενούμενων με πολύ σασπένς.

Ήταν μία συναρπαστική αναμέτρηση, όλα όμως παραμένουν ανοιχτά, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα: Πλέον τα κορίτσια της Ελπίδας καλούνται να ισοφαρίσουν σε 1-1 νίκες το βράδυ της Τετάρτης (16/02, 21:30) στον Εύοσμο, προκειμένου να οδηγήσουν την σειρά στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα στους Αμπελόκηπους για να πάρουν εκείνες το εισιτήριο για το Final Four. 

Δείτε τον αγώνα, που μεταδόθηκε σε live stream μέσα από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook

Τα σετ: 25-18, 23-25, 25-27, 26-28.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Τσιουκάλα, Σιάκη (λ), Α. Μπαλούτη, Πασενίδου, Γκιζάρη, Δουλάκη (λ), Ξεφτέρη, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Δουμπάρατζη, Μανικάκη, Ε. Μπαλούτη.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Παπαδημητρίου): Κλειδωνιάρη, Σταυροπούλου, Θεοδοσίου (λ), Παπαδοπούλου, Πιτσιγκώνη, Ρέντζου, Σαββίδου, Ταμαζιάν.