Το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε στην Αλεξανδρούπολη για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, που ηττήθηκε από τον Εθνικό με 3-0 σετ για την 9η αγωνιστική της Α2 Ανδρών και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει τη βαθμολογική ανάκαμψη που θα χρειαστεί ενόψει των πλέι άουτ.

Οι «πράσινοι» διεκδικήσαν στα ίσια το πρώτο σετ, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες (25-23) και στην συνέχεια δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί, καθώς το παιχνίδι δεν τους «βγήκε».

Πλέον η Ελπίδα θα κυνηγήσει πάση θυσία τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (05/02) με τον Έβρο Σουφλίου, για την τελευταία αγωνιστική της Α’ Φάσης, προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της ενόψει των πλέι άουτ.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-17.

ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Καβαρατζής, Κεσκίνης, Κοντοστάθης, Δημητριάδης, Μπουφίδης / Κωνσταντίδης -λ, Γκοτσίδης -λ, Σταυρόπουλος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Σκλόπης, Σταυρακάκης, Σιμητός, Μάρτσης, Διβάρης, Παχιαδάκης / Σταυρίδης -λ, Ζλατίντσης -λ, Παυλίδης, Γιαμούκογλου, Όσσας, Αναστασάκης, Κουτουνίδης.