Τη δύναμή τους έδειξαν οι άνδρες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο κλειστό της ΜΕΝΤ, όπου στέφθηκαν νικητές με 3-2 σετ κόντρα σε όλους και όλα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Τούμπας για την 7η αγωνιστική.

Σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση, η οποία χαρακτηρίστηκε από αδικαιολόγητη ένταση και σοβαρά διαιτητικά λάθη που οδήγησαν στην αποβολή του προπονητή μας Στέλιου Κουτουνίδη και του Μάνου Παχιαδάκη στο 4ο σετ, η Ελπίδα άξιζε να πάρει καθαρό "τρίποντο", αλλά τελικά επικράτησε έστω και στο τάι μπρέικ με τρόπο εμφατικό.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν έτσι να ξεκινήσουν νικηφόρα τον δεύτερο γύρο της Α' Φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, παρότι είχαν για άλλη μια φορά σημαντικές απουσίες, όπως του τραυματία Διβάρη, καθώς και του Σκλόπη που αναρρώνει από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.


Με την ολοκλήρωση των επίσημων αγώνων για το 2021, η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη γυρίζει πλέον σελίδα, προσδοκώντας ότι η είσοδος του 2022 θα βρει όλους τους παίκτες υγιείς, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ώστε να φτάσει σε ακόμα περισσότερα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Τα σετ: 23-25, 19-25, 28-26, 23-25, 07-15.

ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ: Καλιανίδης, Μιχαηλίδης, Γκιούγκης, Τερζόγλου, Μπανιώτης, Μωρές / Κουτσονίκας (λ), Πόππης (λ), Γκούγκουρας, Ζουρνατσής, Μουράτης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Σταυρακάκης, Σιμητός, Παυλίδης, Παχιαδάκης, Μάρτσης, Κοτόρνος / Σταυρίδης (λ), Ζλατίντσης (λ), Κουτουνίδης, Όσσας, Καρακόλιας, Γιαμουκόγλου, Αναστασάκης.