Άλλη μία σπουδαία νίκη πανηγύρισαν οι Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που πήγαν στο Ασβεστοχώρι, έκαναν μία εκπληκτική εμφάνιση και έφυγαν θριαμβεύτριες επί της Νέας Γενεάς με 3-1 σετ, παρά τις απουσίες και τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν!

Τα κορίτσια του Γιώργου Γεωργιάδη κατέκτησαν το πέμπτο «τρίποντο» σε ισάριθμους αγώνες τους στη φετινή Α2 Γυναικών και πλέον έχουν εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας τη διαφορά από όλες τις ανταγωνίστριες ομάδες.

Παρότι η Σάνια Τζούριτς απουσίασε για προληπτικούς λόγους και η πασαδόρος Μελίνα Παντελίδου αγωνίστηκε με δεμένο αστράγαλο λόγω διαστρέμματος, οι «πράσινες» έδειξαν την ανωτερότητά τους σε μία ισχυρή έδρα και απέναντι σε μία δυναμική ομάδα, που διεκδίκησε ό,τι περισσότερο μπορούσε.

Όλες οι παίκτριες έκαναν σπουδαία εμφάνιση και είναι άξιες συγχαρητηρίων, ιδιαίτερα μάλιστα η Έλλη Κεσεσίδου που κάλυψε ιδανικά το κενό της Τζούριτς, καθώς και η Μαριάννα Σκουλούδη, η οποία επίσης έδειξε το εύρος των ποιοτικών λύσεων που διαθέτει η ομάδα μας!

Τα σετ: 22-25, 22-25, 25-23, 23-25.

ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ: Δαμιανίδου, Σ. Κώστογλου, Γιοβανέκου, Σταυρίδη, Στ. Κώστογλου, Καντίδου / Φούρα (λ), Παλτιμσίζογλου (λ), Κόλλια, Μπέτση, Μπουρλή, Γεράνη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Βασιλειάδου, Κοσμά, Ράντοβιτς / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Κεσεσίδου, Σκουλούδη, Τριανταφύλλου.



Οι πρώην αθλήτριες της ομάδας μας Χριστίνα Πανταζή, Κωνσταντίνα Τσιφλικιώτη, Λιάνα Δάκου, που πλέον αγωνίζονται στον Πήγασο Πολίχνης, παρακολούθησαν την αναμέτρηση και χειροκρότησαν τις πρώην συμπαίκτριές τους!